неділю, серпня 22, 2010

24 серпня ми всі разом відзначаємо Велике Свято - Свято Незалежності України!




Дорогі брати і сестри УКРАЇНЦІ!



24 серпня ми всі разом відзначаємо Велике Свято - Свято Незалежності України!

Саме 24 серпня 1991 року Україна скинула окови багатовікового рабства та здобула, омріяну багатьма поколіннями українців, НЕЗАЛЕЖНІСТЬ!

Свято Незалежності -- головне в кожній державі. Проте нинішня українська влада, що складається з українофобів, кремлівських холуїв, запроданців та яничарів, не вважає за потрібне гідним чином віддати належне цій, святій для мільйонів українців всього світу, історичній даті та гідно її відсвяткувати на державному рівні... ЧОМУ? А тому що ця злочинна зграя, що за допомогою підступу та грошей своїх кремлівських бонз, дорвалась до керма Держави не є українською за суттю!!! Вони спроможні розкидати мільйони з УКРАЇНСЬКОЇ казни, що поповнюється з наш з вами рахунок, на різні українофобські проекти та плазування перед своїми кремлівськими провідниками та «душепастирями», на дні народження своїх керманичів...а ось на вшанування національних почуттів, національної пам'яті, національної гідності українців та на святкування головного Національного Свята коштів нема.... Це свідчить про те, що Свято Української Незалежності не є святом для нинішніх злодіїв-владоможців.





Українці, не дамо українофобам поставити нас на коліна!!!!

Не дозволимо паплюжити наші Українські Надбання, Цінності та Святині!!!!!

Продемонструємо всім наших ворогам, що ми гідні пам'яті Героїв, які не жаліли себе задля нашої ГІДНОСТІ, ВОЛІ та НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНСЬКОЇ ДЕРЖАВИ!!!!

Покажемо, що СВЯТО НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ -- ГОЛОВНЕ ДЛЯ НАС НАЦІОНАЛЬНЕ СВЯТО!!!!!!

З приводу Дня Незалежності України, закликаємо всіх українців не бути байдужими та прикрасити, з цієї Великої нагоди, свої інтернет-профілі-канали на різних ресурсах національними кольорами, поставити однакові аватари (http://sites.google.com/site/fotoanukovic/)!!!!!

З нагоди Великого Свята Незалежності України хочеться привітати всіх українців, побажати щастя, здоров'я, наснаги, гараздів, добробуту та справжнього панування у власній, данній Богом Державі!!!!

Прохання поширити цього листа серед всіх українців!!!!

Слава Україні!!!!!