четвер, липня 12, 2012

Ферозіт 231 та 140 з безкоштовною доставкою в Івано-Франківській області

Ферозіт 231 та 140 з безкоштовною доставкою в Івано-Франківській області



Звертайтеся:

Олег
(050) 613-01-01 (МТС)
(097) 727-20-02 (Київстар)
oleg.konsultant@gmail.com



Ферозіт 231
Роздрібна ціна 32,99 грн




Клей для керамічних блоків ТЕПЛОУТРИМУЮЧИЙ
Суха суміш на основі цементу, кварцового піску та перліту для укладання керамічних блоків типу Поротерм, цегли, бетонних, газо- та пінобетонних блоків при зведенні стін та перегородок з отриманням теплоізолюючих швів.

Для зовнішніх та внутрішніх робіт.

Підготовка основи:
Підготовку основи виконувати відповідно до вимог ДБН В.2.6-22-2001 та СНиП 3.04.01-87. Основа повинна бути міцною і очищеною від пилу, бруду, залишків фарб, мастил та ін. Ділянки, що осипаються, та слабкі ділянки поверхні видалити механічно. Перед тим, як розпочати укладання стінових елементів, необхідно вирівняти розчином основу, на якій буде проводитись кладка.

Приготування:
Розчинову суміш готувати з розрахунку 0,15-0,17л води на 1 кг сухої суміші, поступово засипаючи суміш з мішка у ємність з чистою водою при одночасному ручному або механічному (при малих обертах) перемішуванні до утворення однорідної маси.

Виконання робіт:
Розчинову суміш викласти за допомогою кельми чи ковша рівномірно на горизонтальну та вертикальну поверхні кладки, встановити стіновий елемент, вирівняти і притиснути. Роботи виконувати при температурі навколишнього середовища, матеріалу та основи від +5°С до +30°С. Розчинову суміш використати не пізніше, ніж через 2,5 год. після приготування. Вказані рекомендації стосуються температури навколишнього середовища +20°С та вологості 60%. При інших умовах терміни придатності та початку експлуатації може змінюватись.

Витрати: 1,4 кг на 1 кв.м. при товщині шару 1 мм.
Упаковка: паперові мішки по 22 кг



Ферозіт 140
Роздрібна ціна 43,99 грн




Клей для піно- та газобетонних блоків
Суха клейова суміш на основі цементу з полімерними модифікаторами для укладання піно- та газобетонних блоків, та мурування стін, перегородок з цегли, бетонних блоків. Використання клею зменшує втрати тепла порівняно з кладкою із традиційних матеріалів.

Для зовнішніх та внутрішніх робіт.

Підготовка основи:
Підготовку основи виконувати відповідно до вимог ДБН В.2.6-22-2001 та СНиП 3.04.01-87. Основа повинна бути міцною, рівною, очищеною від пилу, бруду, залишків фарб, мастил та ін. Поверхні з підвищеним водопоглинанням зволожити.

Приготування:
Клейову розчинову суміш готувати з розрахунку 0,22-0,25 л води на 1 кг клею, поступово засипаючи суху суміш з мішка у ємність з чистою водою при одночасному ручному або механічному (при малих обертах) перемішуванні до утворення однорідної маси без грудок. Після п'ятихвилинної витримки суміш повторно перемішати.

Виконання робіт:
За допомогою шпателя із зубцями розчин рівномірно нанести на вертикальну та горизонтальну поверхні кладки, вирівняти і притиснути блок. Роботи виконувати при температурі навколишнього середовища, матеріалу та основи від +5ºС до +30ºС. Розчинову суміш використати не пізніше, ніж через 2,5 год. після приготування. Вказані рекомендації стосуються температури навколишнього середовища +20°С та вологості 60%. При інших умовах час висихання та схоплення розчинової суміші може змінюватись.

Витрати:
25кг суміші на 1 куб.м. кладки з блоків розміром 300x200x600 мм при товщині шару 3 мм.
Упаковка: паперові мішки по 25 кг



ГНУЧНА СИСТЕМА ЗНИЖОК!